мусор, свалка, полигон

У місті залишається критичною ситуація з вивезенням сміття та невирішене питання про виділення земельної ділянки для облаштування нового полігону для твердих побутових відходів для Львова і прилеглих районів області. Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Станом на ранок у Львові було переповнено 320 з 1237 майданчиків зі сміттям, в той час як ще на початку тижня проблемними були 250.

"Я кожен день подаю інформацію в державні органи влади, щоб зняли блокаду з полігонів, з якими ми працювали. Також сьогодні Жовківський, Яворівський, Кам'янка-Бузький, Пустомитівський знаходяться в кризовій ситуації. Якщо Львів ще має кошти, щоб інвестувати в вивіз відходів, то які засоби повинні мати інші райони? Ви побачите, скільки сміття у нас по області в лісопосадках, у річок і озер. Це все, на мою думку, буде на совісті тих органів влади, які стоять осторонь і спостерігають ", - заявив він .


В городе остается критической ситуация с вывозом мусора и нерешен вопрос о выделения земельного участка для обустройства нового полигона для твердых бытовых отходов для Львова и прилегающих районов области. Об этом сообщил мэр Львова Андрей Садовой, информирует пресс-служба Львовского городского совета.

По состоянию на утро во Львове было переполнено 320 из 1237 площадок с мусором, в то время как еще в начале недели проблемными были 250. 

"Я каждый день подаю информацию в государственные органы власти, чтобы сняли блокаду с полигонов, с которыми мы работали. Также сегодня Жовковский, Яворивский, Каменка-Бугский, Пустомытовский находятся в кризисной ситуации. Если Львов еще имеет средства, чтобы инвестировать в вывоз отходов, то какие средства должны иметь другие районы? Вы увидите, сколько мусора у нас по области в лесопосадках, у рек и озер. Это все, по моему мнению, будет на совести тех органов власти, которые стоят в стороне и наблюдают", - заявил он.