мужчина, грабитель, часы, наградаЛьвів'янину, який власноруч затримав грабіжника, що напав на дівчину з ножем, вручили іменний годинник. Також очільник поліції Львівщини Валерій Середа запропонував чоловіку стати поліцейським. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 9 січня, начальник Головного управління Нацполіції у Львівській області Валерій Середа вручив 31-річному мешканцю Львова Подяку за проявлену мужність, високу громадську свідомість, патріотизм та надання дієвої допомоги працівникам поліції у затриманні злочинця, а також нагородив його іменним годинником. 

Подія, у якій небайдужий львів’янин відіграв ключову роль, сталася 2 січня на перехресті вулиць Генерала Чупринки та Київської у Львові. Близько восьмої вечора на 26-річну місцеву мешканку зненацька напав зловмисник, який, завдавши їй ножових поранень, відібрав у неї сумку та кинувся тікати. Почувши крики про допомогу, чоловік почав переслідувати нападника, наздогнав його та передав поліцейським, які оперативно прибули на місце події.

"Я їхав в автомобілі і побачив, що молоді люди шарпались між собою. Я спочатку не зрозумів, що відбувається, а коли почув крики про допомогу, то вибіг з машини і побачив, що чоловік видирає сумку в дівчини. Я не знав чи він з ножем чи без, часу на роздуми не було. Я на емоціях кинувся за ним, затримав зловмисника і повернув дівчині її сумку", – розповів небайдужий чоловік.

Затриманому, раніше судимому 40-річному львів’янину, поліцейські повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті – від трьох до семи років позбавлення волі. Судом зловмиснику було обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зараз правоохоронці проводять досудове розслідування.

А мужньому львів'янину Валерій Середа запропонував стати поліцейським.


Львовянину, который собственноручно задержал грабителя, напавшего на девушку с ножом, вручили именные часы. Также глава полиции Львовщины Валерий Середа предложил мужчине стать полицейским. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 9 января, начальник Главного управления Нацполиции во Львовской области Валерий Середа вручил 31-летнему жителю Львова благодарность за проявленное мужество, высокое общественное сознание, патриотизм и оказание действенной помощи работникам полиции в задержании преступника, а также наградил его именными часами .

Событие, в котором неравнодушен львовянин сыграл ключевую роль, произошло 2 января на перекрестке улиц Генерала Чупринки и Киевской во Львове. Около восьми вечера на 26-летнюю местную жительницу неожиданно напал злоумышленник, который, нанеся ей ножевых ранений, отобрал у нее сумку и бросился бежать. Услышав крики о помощи, мужчина начал преследовать нападавшего, догнал его и передал полицейским, которые оперативно прибыли на место происшествия.

"Я ехал в автомобиле и увидел, что молодые люди шарпались между собой. Я сначала не понял, что происходит, а когда услышал крики о помощи, то выбежал из машины и увидел, что человек вырывает сумку у девушки. Я не знал с ножом он или без, времени на раздумья не было. Я на эмоциях бросился за ним, задержал злоумышленника и вернул девушке ее сумку", - рассказал неравнодушный человек.

Задержанному, ранее судимому 40-летнему львовянину, полицейские сообщили о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.187 (разбой) Уголовного кодекса Украины. Санкция статьи - от трех до семи лет лишения свободы. Судом злоумышленнику была избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. Сейчас правоохранители проводят досудебное расследование.

А мужественному львовянину Валерий Середа предложил стать полицейским.