поезд, Ходоров, станцияНа залізничній станції Ходорів поїзд сполученням Львів – Чернівці збив 47-річного місцевого мешканця. Потерпілий у реанімації. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

7 жовтня, близько 20:22, на залізничній станції Ходорів (63 км., ПК5) поїзд №702 сполученням Львів-Чернівці на 4-й головній колії травмував місцевого мешканця 1971 року народження.

Потерпілого у важкому стані доставлено у реанімаційне відділення Ходорівської МЛ. Рух поїзду було затримано на 19 хвилин.

Обставини події встановлюються.


На железнодорожной станции Ходоров поезд сообщением Львов - Черновцы сбил 47-летнего местного жителя. Пострадавший в реанимации. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

7 октября, около 20:22, на железнодорожной станции Ходоров (63 км., ПК5) поезд №702 сообщением Львов-Черновцы на 4-й главном пути травмировал местного жителя 1971 года рождения.

Пострадавшего в тяжелом состоянии доставили в реанимационное отделение Ходоровской ГБ. Движение поезда было задержано на 19 минут.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.