педофил, осужден, ЛьвовЖителя Львова засуджено до 5 років позбавлення волі за розбещення неповнолітнього. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Львівською місцевою прокуратурою №2 здійснено процесуальне керівництво та підтримано державне обвинувачення у кримінальному провадженні про обвинувачення львів’янина у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх).

Встановлено, що обвинувачений, упродовж лютого 2016 року вчиняв розпусні дії щодо малолітньої особи. У ході досудового розслідування та у суді чоловік свою вину визнав повністю. У відповідності до вимог ч.2 ст. 27 КПК України розгляд справи відбувався у закритому судовому засіданні. Вироком Залізничного районного суду м. Львова від 28.07.2017 він визнаний винним та засуджений до 5 років позбавлення волі.


Житель Львова осужден на 5 лет лишения свободы за развращение несовершеннолетнего. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Львовская местная прокуратура №2 поддержала государственное обвинение в уголовном производстве по обвинению львовянина в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 156 УК Украины (развращение несовершеннолетних).

Установлено, что обвиняемый, в течение февраля 2016 года совершал развратные действия в отношении малолетнего. В ходе досудебного расследования и в суде мужчина свою вину признал полностью. В соответствии с требованиями ч.2 ст. 27 УПК Украины рассмотрение дела проходило в закрытом судебном заседании. Приговором Железнодорожного районного суда г. Львова от 28.07.2017, он признан виновным и приговорен к 5 годам лишения свободы.