школьник, матюки, судПустомитівський райсуд Львівської області оштрафував учня загальноосвітньої школи №2 у селі Зимна Вода за матюки та погрози вчителям у приміщенні навчального закладу. Про це повідомляє ZAXID.NET

Як вказано в постанові суду, конфлікт за участю учня та вчителів стався 26 лютого цього року.

"Неповнолітній хлопець близько 12:30 у приміщенні ЗОШ №2 по вул. Сірка, 75 у с. Зимна Вода погрожував фізичною розправою та виражався нецензурною мовою до вчителів, чим своїми діями вчинив дрібне хуліганство", – вказано у постанові суду.

Сам школяр під час судового засідання не визнав своєї вини і заявив, що не вчиняв щодо вчителів жодних протиправних дій. Однак суд з недовірою поставився до його показів, оскільки у матеріалах справи були письмові покази директора школи та батьків інших учнів, які підтверджували вину школяра.

Матюки та погрози вчителям правоохоронці кваліфікували як дрібне хуліганство. Суд визнав школяра винним і зобов'язав його сплатити за правопорушення 85 грн. Окрім цього учень також має заплатити 352 грн. судового збору.

Цікаво, що у день конфлікту правоохоронці склали на цього учня ще один протокол про адмінправопорушення (теж дрібне хуліганство), однак суд повернув матеріали цієї справи назад у Пустомитівський відділ поліції.


Пустомытовский райсуд Львовской области оштрафовал ученика общеобразовательной школы №2 в селе Зимняя Вода за маты и угрозы учителям в помещении учебного заведения. Об этом сообщает ZAXID.NET

Как указано в постановлении суда, конфликт с участием ученика и учителей произошел 26 февраля этого года.

"Несовершеннолетний парень около 12:30 в помещении СОШ №2 по ул. Сера, 75 в с. Скачать бесплатно угрожал физической расправой и выражался нецензурной языке к учителям, чем своими действиями совершил мелкое хулиганство", - указано в постановлении суда.

Сам школьник во время судебного заседания не признал своей вины и заявил, что не совершал по учителей никаких противоправных действий. Однако суд с недоверием отнесся к числу его показов, поскольку в материалах дела письменные показания директора школы и родителей других учеников, которые подтверждали вину школьника.

Мат и угрозы учителям правоохранители квалифицировали как мелкое хулиганство. Суд признал школьника виновным и обязал его оплатить правонарушения 85 грн. Кроме этого ученик также должен заплатить 352 грн. судебного сбора.

Интересно, что в день конфликта правоохранители составили на этого ученика еще один протокол об административных правонарушениях (тоже мелкое хулиганство), однако суд вернул материалы этого дела обратно в Пустомытовский отдел полиции.