нож, ранение, мать, сын, ножНа Львівщині обрали запобіжний захід чоловіку, який завдав ножове поранення власній матері. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №3 повідомлено про підозру 25-річному мешканцю Львівщини у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння).

Подія трапилась 30 грудня 2018 року, у будинку спільного проживання підозрюваного та потерпілої у с. Дмитровичі, що на Пустомитівщині. Зловмисник напідпитку, під час раптового конфлікту із своєю 44-річною матір’ю, наніс їй один удар ножем у грудну клітку. Жінку із колото-різаною раною грудної клітки госпіталізовано у 8-му клінічну лікарню м. Львова.

Слідчим суддею Пустомитівського районного суду Львівської області підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває та перебуває на контролі місцевої прокуратури.

Санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.


На Львовщине избрана мера пресечения мужчине, который нанес ножевое ранение своей матери. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №3 сообщено о подозрении 25-летнему жителю Львовщины в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.121 УК Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение, опасное для жизни в момент причинения).

Инцидент произошел 30 декабря 2018 года, в доме совместного проживания подозреваемого и потерпевшей в с. Романков, что на Пустомитивщине. Злоумышленник навеселе, во время внезапного конфликта со своей 44-летней матерью, нанес ей один удар ножом в грудную клетку. Женщину с колото-резаной раной грудной клетки госпитализирован в 8-м клиническую больницу. Львов.

Следственным судьей Пустомытовского районного суда Львовской области подозреваемому избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. Досудебное расследование продолжается и находится на контроле местной прокуратуры.

Санкция указанной статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от 5 до 8 лет.