ЛАЗ, автобус, восстановлениеЛьвівське АТП № 1 відновлює і запускає на маршрути автобуси ЛАЗ. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Львівське АТП-1 відновлює та запускає на маршрути автобуси Львівського автобусного заводу (ЛАЗ), закуплені ще до Євро-2012, та розвиває матеріально-технічну базу. Вже відремонтовано 4 автобуси ЛАЗ, ще 4 перебувають на ремонті. Перший відновлений автобус з вересня почав курсувати на маршруті № 52.

Як повідомив директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, підприємство проводить середній ремонт автобусів марки ЛАЗ.

"Ми хочемо відновити автобуси та привести їх у належний стан. Поступово вони будуть виходити на маршрути. Хочу наголосити на тому, що це — середній ремонт, а не капітальний. Час покаже, скільки вони їздитимуть, але ми зробимо усе для того, аби мінімізувати їх зношення та забезпечити технічний догляд. Наразі ми працюємо над заміною оббивки сидінь та нанесенням лівреї. Також ми замінюємо основу та покриття підлоги пасажирського салону за заводською технологією", — зазначив Орест Хамула.

Крім середніх ремонтів, АТП № 1 регулярно усуває пошкодження після ДТП. Для цього на території підприємства обладнано малярний цех.

Також АТП № 1 розвиває свою матеріально-технічну базу. Підприємство через систему ProZorro закупило та встановило 3 заправні пункти, що дало змогу закупляти пальне за гуртовими цінами, адже середня заправка автобусів підприємства на день — 15 500 літрів, додав Орест Хамула.

АТП № 1 придбало також 264 датчики рівня палива, що дає змогу контролювати заправку та визначати витрати палива на кожен транспортних засіб.

Нагадаємо, АТП-1 придбало 31 автобус заводу ЛАЗ у 2009−2011 роках перед чемпіонатом Євро-2012. Через технічні та інші несправності автобуси уже кілька років не їздять Львовом, а перебувають на території автопарку АТП-1.

Станом на сьогодні, на балансі підприємства 115 Електронів і 100 МАЗів — нові, великі автобуси. 20 Атаманів та 18 ЧАЗів — середні, 31 автобус ЛАЗ — старі.


Львовское АТП № 1 восстанавливает и запускает на маршруты автобусы ЛАЗ. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Львовское АТП-1 восстанавливает и запускает на маршруты автобусы Львовского автобусного завода (ЛАЗ), закупленные еще до Евро-2012, и развивает материально-техническую базу. Уже отремонтировано 4 автобуса ЛАЗ, еще 4 находятся на ремонте. Первый восстановленный автобус с сентября начал курсировать по маршруту № 52.

Как сообщил директор ЛК АТП № 1 Орест Хамула, предприятие проводит средний ремонт автобусов марки ЛАЗ.

"Мы хотим восстановить автобусы и привести их в надлежащее состояние. Постепенно они будут выходить на маршруты. Хочу подчеркнуть, что это - средний ремонт, а не капитальный. Время покажет, сколько они будут ездить, но мы сделаем все для того, чтобы минимизировать их износ и обеспечить технический уход. Сейчас мы работаем над заменой обивки сидений и нанесением ливреи. Также мы заменяем основу и покрытия пола пассажирского салона по заводской технологии", - отметил Орест Хамула.

Кроме средних ремонтов, АТП № 1 регулярно устраняет повреждения после ДТП. Для этого на территории предприятия оборудованы малярный цех.

Также АТП № 1 развивает свою материально-техническую базу. Предприятие через систему ProZorro закупило и установило 3 заправочные пункты, что позволило закупать топливо по оптовым ценам, ведь средняя заправка автобусов предприятия в день - 15500 литров, добавил Орест Хамула.

АТП № 1 приобрело также 264 датчики уровня топлива позволяет контролировать заправку и определять расход топлива на каждый транспортных средства.

Напомним, АТП-1 приобрело 31 автобус завода ЛАЗ в 2009-2011 годах перед чемпионатом Евро-2012. По техническим и другие неисправности автобусы уже несколько лет не ездят Львовом, а находятся на территории автопарка АТП-1.

На сегодня, на балансе предприятия 115 Электронов и 100 МАЗов - новые, большие автобусы. 20 атаманов и 18 ЧАЗив - средние, 31 автобус ЛАЗ - старые.