Поліцейські Львова отримали нагороди за звільнення заручників у психіатричній лікарні. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

7 липня, перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський нагородив поліціянтів, які проявили героїм та мужність під час звільнення заручників у психіатричній лікарні м. Львова.

За сумлінне виконання службових обовязків, високий професіоналізм та особисту мужність і відвагу, виявлені під час усунення загрози для життя і здоров'я людей, цінними подарунками від Львівської ОДА нагороджені: Станіслав Гетьман, Назар Олех, Володимир Смолинець, Богдан Гадомський, Юрій Тиравський, Роман Бліхарський.  

Нагадаємо, 4 серпня, близько 19.00 пацієнт психіатричної лікарні на вулиці Кульпарківській взяв у заручники інших пацієнтів. Патрульні, які прибули на місце події, локалізували зловмисника та звільнили заручників. 


Полицейские Львова получили награды за освобождение заложников в психиатрической больнице. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

7 июля, первый заместитель председателя Львовской ОГА Ростислав Замлинский наградил полицейских, которые проявили героями и мужество при освобождении заложников в психиатрической больнице г. Львов.

За добросовестное выполнение служебных обязанностей, высокий профессионализм и личное мужество и отвагу, проявленные при устранении угрозы для жизни и здоровья людей, ценными подарками от Львовской ОГА награждены Станислав Гетман, Назар Олех, Владимир Смолинец, Богдан Гадомский, Юрий Тиравський, Роман Блихарський.

Напомним, 4 августа, около 19.00 пациент психиатрической больницы на улице Кульпарковской взял в заложники других пациентов. Патрульные, прибывшие на место происшествия, локализовали злоумышленника и освободили заложников.