аэропорт Львов, турок, задержан, интерполПрикордонники Львівського загону затримали в аеропорту Львова турка, якого розшукував Інтерпол. Про це повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

Сьогодні вночі в аеропорту Львів прикордонники Львівського загону виявили громадянина Туреччини, котрий на паспортний контроль пред'явив документ для перетину державного кордону та відносно якого спрацювала міжнародна база даних “Інтерпол”. Виявилося, що громадянина Туреччини вже тривалий час розшукують за скоєння правопорушення на території Німеччини. Чоловік прибув рейсом “Стамбул – Львів”. 

По даному факту проінформовано працівників Національної поліції.


Пограничники Львовского отряда задержали в аэропорту Львова турка, которого разыскивал Интерпол. Об этом сообщает пресс-служба Западного регионального управления Госпогранслужбы Украины.

Сегодня ночью в аэропорту Львов пограничники Львовского отряда обнаружили гражданина Турции, который на паспортном контроле предъявил документ для пересечения государственной границы и относительно которого сработала международная база данных "Интерпол". Оказалось, что гражданина Турции уже долгое время разыскивают за совершение правонарушения на территории Германии. Мужчина прибыл рейсом "Стамбул - Львов". 

По данному факту проинформированы работников Национальной полиции.