грузовик, Смарт, ДТПУ Пустомитівському районі вантажівка зіткнулася з легковиком. Водій легкового автомобіля та його 9-річний син отримали тілесні ушкодження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 6 лютого близько 17.00 на автодорозі Західний обхід міста Львова поблизу села Холодновідка у Пустомитівському районі.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля Citroёn Berlingo, 61-річний мешканець Пустомитівського району, виїжджаючи на головну дорогу, не надав переваги в русі вантажному автомобілю DAF. Внаслідок цього водій вантажівки, 35-річний житель Кам’янка-Бузького району, виїхав на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем Smart під керуванням 34-річного мешканця Пустомитівського району. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримали водій Smart та його 9-річний син.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В Пустомытовском районе грузовик столкнулся с легковушкой. Водитель легкового автомобиля и его 9-летний сын получили телесные повреждения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 6 февраля около 17.00 на автодороге Западный обход города Львова возле села Холодноводка в Пустомытовском районе.

Как предварительно установили полицейские, водитель автомобиля Citroёn Berlingo, 61-летний житель Пустомытовского района, выезжая на главную дорогу, не предоставил преимущество в движении грузовому автомобилю DAF. В результате водитель грузовика, 35-летний житель Каменка-Бугского района, выехал на полосу встречного движения и совершил столкновение с автомобилем Smart под управлением 34-летнего жителя Пустомытовского района. Вследствие ДТП телесные повреждения получили водитель Smart и его 9-летний сын.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП, решается вопрос об открытии уголовного производства.