автобус №45, колесоУ львівської маршрутки №45 під час руху відпало колесо. Про це повідомляє ZAXID.NET

У вівторок, 5 вересня, у Львові у міського автобуса №45 (ТРЦ "Вікторія Гарденс" – Галицька площа), який рухався в напрямку до центру, на ходу відпало колесо. Інцидент стався по обіді на вул. Сахарова. Світлину поламаного автобуса оприлюднив у Facebook свідок Дмитро Янківський.

Як пояснив ZAXID.NET в.о. директора комунального АТП-1, яке обслуговує маршрут №45, Орест Хамула, у автобуса зламався підшипник, через що і відпало колесо. Внаслідок інциденту водій та пасажири не постраждали, а колесо відремонтували в автопарку.


У львовской маршрутки №45 при движении отпало колесо. Об этом сообщает ZAXID.NET

Во вторник, 5 сентября, во Львове в городском автобуса №45 (ТРЦ "Виктория Гарденс" - Галицкая площадь), который двигался по направлению к центру, на ходу отпало колесо. Инцидент произошел после обеда на ул. Сахарова. Фотографию поломанного автобуса обнародовал в Facebook очевидец Дмитрий Янковский.

Как пояснил ZAXID.NET и.о. директора коммунального АТП-1, которое обслуживает маршрут №45, Орест Хамула, у автобуса сломался подшипник, из-за чего и отпало колесо. В результате инцидента водитель и пассажиры не пострадали, а колесо отремонтировали в автопарке.