Петр Дыминский, обыскСлідчі завершили обшук у трьох офісах бізнесмена. Про це повідомляє "Радіо Свобода". 

Поліція провела обшук в офісі бізнесмена Петра Димінського на вулиці Винниченка у Львові, розташований у будівлі, що належить Львівській облраді. Люди в камуфляжі, які вийшли з будівлі після слідчих дій із пачками документів, відмовилися від коментарів, сіли в автобус і поїхали.

Як повідомили у прес-службі львівської поліції, обшуки проводили за вказівкою головного слідчого управління з Києва, а львівські слідчі допомагали київським колегам.

В офісі Димінського повідомили, що всі слідчі вийшли і обшук, який тривав близько години, вже завершений. Пізніше стало відомо, що обшуки проводили і в ще двох офісах бізнесмена. Про те, в якій справі проводили слідчі дії, у поліції і в офісі бізнесмена не уточнили.

Нагадаємо, Головне слідче управління Нацполіції розслідує ДТП на Львівщині за участю автомобіля Димінського, внаслідок якого 18 серпня загинула 31-річна жінка. Відповідальність за ДТП взяв на себе охоронець Димінського, проте родичі загиблої переконані, що за кермом був сам бізнесмен. 22 серпня Димінський залишив Україну, не з’явившись на допит у поліцію.

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков 30 серпня заявив, що результати експертизи ДНК підтвердили, що охоронець Петра Димінського, який взяв на себе провину за ДТП, не був за кермом на момент аварії, тобто "в машині сліди ДНК однієї людини, і це не той чоловік, який заявив про те, що він був за кермом". Петро Димінський, 1954 року народження – почесний президент футбольного клубу "Карпати", співвласник телеканалу ZІК, народний депутат України четвертого скликання.


Следователи завершили обыск в трех офисах бизнесмена. Об этом сообщает "Радио Свобода". 

Полиция провела обыск в офисе бизнесмена Петра Дыминского на улице Винниченко во Львове, расположенный в здании, принадлежащем Львовском облсовете. Люди в камуфляже, которые вышли из здания после следственных действий с пачками документов, отказались от комментариев, сели в автобус и уехали.

Как сообщили в пресс-службе львовской полиции, обыски проводились по указанию главного следственного управления из Киева, а львовские следователи помогали киевским коллегам.

В офисе Дыминского сообщили, что все следователи вышли и обыск, который длился около часа, уже завершен. Позже стало известно, что обыски проводили и в еще двух офисах бизнесмена. О том, по какому делу проводили следственные действия, в полиции и в офисе бизнесмена не уточнили.

Напомним, Главное следственное управление Нацполиции расследует ДТП на Львовщине с участием автомобиля Дыминского, в результате которого 18 августа погибла 31-летняя женщина. Ответственность за ДТП взял на себя охранник Дыминского, однако родственники погибшей уверены, что за рулем был сам бизнесмен. 22 августа Дыминский оставил Украину, не явившись на допрос в полицию.

Министр внутренних дел Украины Арсен Аваков 30 августа заявил, что результаты экспертизы ДНК подтвердили, что охранник Петра Дыминского, который взял на себя вину за ДТП, не был за рулем в момент аварии, то есть "в машине следы ДНК одного человека, и это не тот человек, который заявил о том, что он был за рулем". Петр Дыминский 1954 года рождения - почетный президент футбольного клуба "Карпаты", совладелец телеканала ZИК, народный депутат Украины четвертого созыва.