убийца, наркоман, убийство, полицияУ Львові правоохоронці затримали зловмисника, причетного до вбивства свого знайомого під впливом наркотиків. Встановлено, що між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар помешкання кілька разів вдарив гостя ножем. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

5 квітня до правоохоронців надійшло повідомлення про ножове поранення у квартирі в одному з будинків на вулиці Стрийській у Львові. Як встановили поліцейські, котрі прибули на місце події, поранений, 45-річний львів’янин, у той день був в гостях, де разом з 51-річним власником помешкання вживав наркотичні речовини. Близько 17.45 між чоловіками виник конфлікт, під час якого господар кілька разів вдарив ножем свого товариша.

Лікарі, котрі прибули на місце події, діагностували у чоловіка "ножове поранення передньої стінки живота та правого передпліччя". Незважаючи на зусилля медиків, врятувати життя пацієнту не вдалось - він помер у лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 7 до 15 років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.


Во Львове правоохранители задержали злоумышленника, причастного к убийству своего знакомого под. влиянием наркотиков. Установлено, что между мужчинами возник конфликт, в ходе которого хозяин квартиры несколько раз ударил гостя ножом. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

5 апреля в полицию поступило сообщение о ножевом ранении в квартире в одном из домов на улице Стрыйской во Львове. Как установили полицейские, прибывшие на место происшествия, ранен 45-летний львовянин. В тот день он был в гостях, где вместе с 51-летним владельцем квартиры употреблял наркотические вещества. Около 17.45 между мужчинами возник конфликт, в ходе которого хозяин несколько раз ударил ножом своего товарища.

Врачи, прибывшие на место происшествия, диагностировали у мужчины "ножевое ранение передней стенки живота и правого предплечья". Несмотря на усилия медиков, спасти жизнь пациенту не удалось - он скончался в больнице.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от 7 до 15 лет лишения свободы. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для него меру пресечения. Проводится досудебное расследование.