бордель, ребенокУ Львові викрили бордель, який діяв під виглядом масажного салону, та в якому одна з "працівниць" проживала разом з 5-річним сином. Про це повідомляє "Коректно". 

Як повідомляють в Управлінні боротьби із торгівлею людьми поліції Львівщини, 26-річна жінка відкрила свій заклад ще у листопаді. Сусіди й не здогадувалися, чим насправді займались у салоні. Як повідомляє видання, у борделі відбувалися БДСМ ігри - там знущалися над чоловіками за їхнім замовленням. За свої послуги "працівниці" брали від 800 до 4500 гривень.

Під час обшуку поліцейські виявили у борделі маленького хлопчика – сина однієї з жриць кохання, який жив за стінкою в сусідній кімнаті. Дитину вилучили відповідні служби.


Во Львове разоблачили бордель, который действовал под видом массажного салона, и в котором одна из "работниц" проживала вместе с 5-летним сыном. Об этом сообщает "Корректно". 

Как сообщают в Управлении по борьбе с торговлей людьми полиции Львовщины, 26-летняя женщина открыла свое заведение еще в ноябре. Соседи и не догадывались, чем на самом деле занимались в салоне. Как сообщает издание, в борделе происходили БДСМ игры - там издевались над мужчинами по их заказу. За свои услуги "работницы" брали от 800 до 4500 гривен.

Во время обыска полицейские обнаружили в борделе маленького мальчика - сына одной из жриц любви, который жил за стенкой в ​​соседней комнате. Ребенка изъяли соответствующие службы.