насильник, изнасилование, полиция, заявительницаПатрульні затримали чоловіка за підозрою у спробі зґвалтування, однак заявниця відмовилася від заяви. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора близько 22 години патрульні 1-го батальйону отримали виклик на вулицю Липинського, де за заявницею йшов невідомий, який пропонував їй послуги інтимного характеру. Також, за її словами, він вимагав показати вміст її сумки і далі переслідує її.

Коли патрульні зв‘язалися телефоном із 25-річною жінкою, то почули у слухавку крики та плач. На місці виклику інспектори побачили заявницю і чоловіка, який різко побіг у напрямку під‘їзду. Патрульні обстежили територію і виявили у підвальному приміщенні цього чоловіка. На місце одразу викликали слідчих. Заявниця розповіла патрульним, що невідомий намагався її зґвалтувати, роздягав і розпускав руки до інтимних місць. Однак згодом жінка відмовилася від заяви і попросила не розглядати її звернення, адже вона претензій ні до кого не має.

Поліція закликає при виявленні підозрілих осіб одразу телефонувати на 102.


Патрульные задержали мужчину по подозрению в попытке изнасилования, однако заявительница отказалась от заявления. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера около 22 часов патрульные 1-го батальона получили вызов на улицу Липинского, где за заявительницей шел неизвестный, предлагал ей услуги интимного характера. Также, по ее словам, он требовал показать содержимое ее сумки и дальше преследовал ее.

Когда патрульные связались по телефону с 25-летней женщиной, то услышали в трубку крики и плач. На месте вызова инспектора увидели заявительницу и мужчину, который резко побежал в направлении подъезда. Патрульные обследовали территорию и обнаружили в подвальном помещении этого человека. На место сразу вызвали следователей. Заявительница рассказала патрульным, что неизвестный пытался ее изнасиловать, раздевал и распускал руки к интимным местам. Однако впоследствии женщина отказалась от заявления и попросила не рассматривать ее обращение, ведь она претензий ни к кому не имеет.

Полиция призывает при обнаружении подозрительных лиц сразу звонить на 102.