пункт обогрева, адресВідсьогодні у Львові працюють чотири пункти обігріву. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Так, в приміщенні Центру обліку та нічного перебування бездомних осіб, що на вул. Кирилівській, 3а, щоденно, без вихідних, продовжує роботу пункт обігріву, який забезпечений гарячими напоями, харчуванням швидкого приготування, за необхідності видається одяг.

Також від сьогодні на період значного зниження температури повітря (від – 10) спільно з благодійною організацією "Регіональний центр соціальної адаптації" організовано роботу пункту обігріву за адресою вул. Личаківська, 56 у приміщенні цієї благодійної організації. Пункт працює з 6 лютого на час значного пониження температури повітря, в робочі дні, з 09.00 до 18.00. Пункт обігріву забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.

Окрім того з 6 лютого, на період значного пониження температури повітря (від –10), у Галицькому районі міста Львова на території ЛКП "Старий Львів" за адресою вул. Сербська 15, в робочі дні, з 08.00 до 17.00, під керівництвом Галицької районної адміністрації, організовано роботу пункту обігріву. Цей пункт обігріву може розмістити до 25 осіб.

Додатково з 6 лютого, на період значного пониження температури повітря (від –10), організовано роботу пункту обігріву у приміщенні Комунального закладу соціального захисту "Соціальний готель" на вул. Городоцькій, 163а. Пункт обігріву забезпечений гарячими напоями та харчуванням швидкого приготування.


С сегодняшнего дня во Львове работают четыре пункта обогрева. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Так, в помещении Центра учета и ночного пребывания бездомных лиц, на ул. Кирилловской, 3а, ежедневно, без выходных, продолжает работу пункт обогрева, который обеспечен горячими напитками, питанием быстрого приготовления, при необходимости выдается одежда.

Также с сегодняшнего дня на период значительного снижения температуры воздуха (от - 10) совместно с благотворительной организацией "Региональный центр социальной адаптации" организована работа пункта обогрева по адресу ул. Лычаковская, 56 в помещении этой благотворительной организации. Пункт работает с 6 февраля на время значительного понижения температуры воздуха, в рабочие дни, с 09.00 до 18.00. Пункт обогрева обеспечен горячими напитками и питанием быстрого приготовления.

Кроме того, с 6 февраля, на период значительного понижения температуры воздуха (от -10), в Галицком районе Львова на территории ЛКП "Старый Львов" по адресу ул. Сербская, 15 в рабочие дни, с 08.00 до 17.00, под руководством Галицкой районной администрации, организована работа пункта обогрева. Этот пункт обогрева может разместить до 25 человек.

Дополнительно с 6 февраля, на период значительного понижения температуры воздуха (от -10), организована работа пункта обогрева в помещении коммунального учреждения социальной защиты "Социальная гостиница" на ул. Городоцкой, 163а. Пункт обогрева обеспечен горячими напитками и питанием быстрого приготовления.