ДТП, маршруткаУ Львові на вулиці Мазепи маршрутка скоїла наїзд на пішохода. Потерпілий був госпіталізований до лікарні швидкої допомоги. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Дорожньо-транспортна подія трапилася 5 лютого близько 19:00 у м. Львові по вул. Мазепи. 59-річний львів'янин - водій маршрутного автобуса марки БАЗ А 079 скоїв наїзд на пішохода. З травмами потерпілий був госпіталізований до Львівської лікарні швидкої медичної допомоги. Причини події встановлюються.


Во Львове на улице Мазепы маршрутка совершила наезд на пешехода. Пострадавший был госпитализирован в больницу скорой помощи. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 5 февраля около 19:00 в пгт. Львове на ул. Мазепы. 59-летний львовянин - водитель маршрутного автобуса марки БАЗ А 079 совершил наезд на пешехода. С травмами пострадавший был госпитализирован во Львовскую больницу скорой медицинской помощи. Причины происшествия устанавливаются.