Мерседес, пожарРятувальники у Львові, на вулиці Пилипа Орлика ліквідували пожежу в автомобілі Mersedes S-500. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

5 лютого о 21:57 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в автомобілі Mersedes S-500 в м. Львові на вул. П. Орлика, 11. На місце події був направлений пожежно-рятувальний підрозділ, якому вдалось не допустити подальшого розповсюдження полум’я та врятувати автівку від повного згоряння. Проте вогонь встиг знищити моторний відсік, лобове скло, передню панель приладів та передні колеса.

Пожежу локалізовано о 22:11 та повністю ліквідовано о 22:13. Причина виникнення займання встановлюється. Внаслідок події ніхто не постраждав.


Спасатели во Львове, на улице Пилипа Орлика ликвидировали пожар в автомобиле Mersedes S-500. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

5 февраля в 21:57 в Службу спасения 101 поступило сообщение о пожаре, возникшем в автомобиле Mersedes S-500 в г. Львове на ул. П. Орлика, 11. На место происшествия было направлено пожарно-спасательное подразделение, которому удалось не допустить дальнейшего распространения пламени и спасти машину от полного сгорания. Однако огонь успел уничтожить моторный отсек, лобовое стекло, переднюю панель приборов и передние колеса.

Пожар локализован в 22:11 и полностью ликвидирован в 22:13. Причина возникновения пожара устанавливается. В результате происшествия никто не пострадал.