пьяный, беременная, ДТП, судУ Пустомитах судитимуть чоловіка за порушення правил безпеки дорожнього руху, внаслідок якого вагітна жінка втратила дитину. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №3 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 32-річного мешканця м. Львова, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), ч.1 ст.382 (невиконання судового рішення) КК України.

Досудовим розслідуванням встановлено, що минулоріч у жовтні рішенням Сихівського районного суду м. Львова вказаного чоловіка за керування автомобілем у стані сп’яніння позбавлено права керування транспортними засобами на 3 роки.

Проте, незважаючи на наявність такого рішення суду, зловмисник, повторно перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, у листопаді 2017 року сів за кермо автомобіля марки ВАЗ 210990-20 та неподалік с. Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району, порушивши правила дорожнього руху, виїхав на зустрічну смугу та здійснив зіткнення із трьома автомобілями. Внаслідок вказаної дорожньо-транспортної пригоди у пасажирки одного із автомобілів настало переривання вагітності.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Пустомитівського районного суду для розгляду по суті. За скоєне правопорушнику загрожує до 8 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років.


В Пустомытах судить мужчину за нарушение правил безопасности дорожного движения, в результате которого беременная женщина потеряла ребенка. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №3 завершено досудебное расследование в уголовном производстве в отношении 32-летнего жителя Львова, который подозревался в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, которые управляют транспортными средствами), ч.1 ст.382 (невыполнение судебного решения) УК Украины.

Досудебным расследованием установлено, что в прошлом году в октябре Сыховский районный суд г. Львова за управление автомобилем в состоянии опьянения права лишил указанного мужчину управления транспортными средствами на 3 года.

Однако злоумышленник, повторно находясь в состоянии алкогольного опьянения, в ноябре 2017 года сел за руль автомобиля марки ВАЗ 210990-20 и неподалеку с. Пасеки-Зубрицкие Пустомытовского района нарушив правила дорожного движения, выехал на встречную полосу и столкнулся с тремя автомобилями. Вследствие указанного ДТП у пассажирки одного из автомобилей наступило прерывания беременности.

Обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Пустомытовский районный суд для рассмотрения по существу. За содеянное правонарушителю грозит до 8 лет лишения свободы с лишением права управлять транспортными средствами на срок до 3 лет.