Шегини, индусы, нелегалыУ Шегинях затримали шість індусів.

Про це повідомили в прес-службі Мостиського прикордонного загону. Вночі прикордонники спільно з оперативно-розшуковим прикордонним підрозділом і співробітниками управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, затримали групу мігрантів.

Затриманими виявилися громадяни Індії, у віці від 21 до 28 років. Як з'ясувалося, вони прибули в Україну легально і за допомогою третіх осіб спробували незаконно дістатися до Польщі, а далі - в країни західної Європи.

Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до організації та спроби переправлення нелегальних мігрантів через кордон.


В Шегинях задержали шесть индусов.

Об этом сообщили в пресс-службе Мостисского пограничного отряда. Ночью пограничники совместно с оперативно-розыскным пограничным подразделением и сотрудниками управления по борьбе с преступлениями, связанными с торговлей людьми, задержали группу мигрантов.

Задержанными оказались граждане Индии, в возрасте от 21 до 28 лет. Как выяснилось, они прибыли в Украину легально и с помощью третьих лиц попытались незаконно добраться до Польши, а дальше - в страны западной Европы.

Продолжаются мероприятия по установлению лиц, причастных к организации и попытки переправки нелегальных мигрантов через границу.