Варта, разблокировалиСьогодні відновила роботу в соцмережі заблокована днями спільнота Varta1 – Варта1. Про це повідомили її адміністратори на відновленій сторінці

"Група відновила роботу!" – написали її адміністратори, подякувавши всім, хто допоміг розблокувати групу.

Нагадаємо, 1 вересня соціальна мережа Facebook заблокувала одну з найчисельніших львівських груп Варта-1. Щоб розблокувати сторінку, її прихильники масово подавали скарги до Facebook з протестом проти її видалення, зазначаючи, що спільнота не порушує стандартів соцмережі.

Як зазначив у коментарі керівник "Варти 1" Ігор Зінкевич, причин блокування сторінки їм так і не повідомили.

"Наразі ми прагнемо зрозуміти, що було причиною 4-х денного блокування спільноти. Тому адміністрація спільноти тимчасово не публікуватиме прохання про допомогу у зборі коштів на лікування потребуючим. Просимо до цього з розумінням віднестися. Як тільки ми відновимо публікацію постів такого характеру- неодмінно повідомимо", - додають адміністратори.


Сегодня возобновила работу в соцсети заблокированное на днях сообщество Varta1 – "Варта1". Об этом сообщили ее администраторы на восстановленной странице. 

"Группа возобновила работу!" - написали ее администраторы, поблагодарив всех, кто помог разблокировать группу.

Напомним, 1 сентября социальная сеть Facebook заблокировала одну из многочисленных львовских групп "Варта-1". Чтобы разблокировать страницу, ее сторонники массово подавали жалобы в Facebook с протестом против ее удаления, отмечая, что сообщество не нарушает стандартов соцсети.

Как отметил в комментарии руководитель "Варта 1" Игорь Зинкевич, причин блокировки страницы им так и не сообщили.

"Сейчас мы стремимся понять, что было причиной 4-х дневного блокирования сообщества. Поэтому администрация сообщества временно не будет публиковать просьбы о помощи в сборе средств на лечение нуждающимся. Просим к этому с пониманием отнестись. Как только мы восстановим публикацию постов такого характера - непременно сообщим", - добавляют администраторы.