полицейская, ДТП, велосипедисткаУ Буському районі на автодорозі Кудирявці – Новий Милятин патрульна поліцейська збила жінку на велосипеді. Потерпіла загинула на місці. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 4 червня близько 18:45. Рухаючись по автодорозі Кудирявці-Новий Милятин Буського району. Старший сержант поліції СРПП №3 Буського ВП Кам’янка-Бузького ВП ГУНП у Львівській області, 1975 року народження, мешканка Кам’янка-Бузького району, рухаючись на автомобілі Skoda Octavia, здійснила наїзд на мешканку с. Кудирявці Буського району, 1957 року народження, яка рухалась на велосипеді в зустрічному напрямку.

Внаслідок ДТП потерпіла від отриманих травм померла на місці пригоди до прибуття швидкої медичної допомоги.

Обставини події встановлюються.


В Бугском районе на автодороге Кудырявцы - Новый Милятин патрульная полицейская сбила женщину на велосипеде. Потерпевшая погибла на месте. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошло 4 июня около 18:45. Двигаясь по автодороге Кудырявцы-Новый Милятин Бугского района. Старший сержант полиции СРПП №3 Бугского ОП Каменка-Бугского ОП ГУНП во Львовской области, 1975 года рождения, жительница Каменка-Бугского района, двигаясь на автомобиле Skoda Octavia, совершила наезд на жительницу с. Кудырявцы Бугского района, 1957 года рождения, которая двигалась на велосипеде во встречном направлении.

В результате ДТП пострадавшая от полученных травм скончалась на месте происшествия до прибытия скорой медицинской помощи.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.