утонули, два ребенка, Сколевский район, горная рекаЗа останні три дні на Львівщині утонули четверо людей, серед них – дві дитини, обоє - зі Сколівського району. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Так, увечері 2 червня до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про те, що в с. Верхнє Синьовидне Сколівського району в р. Опір втопився 7-річний хлопчик (2009 року народження). Тіло загиблого піднято на поверхню місцевими мешканцями. Як повідомляє "ЛьвівNews", http://lvivnews.info/2017/06/na-lvivshhini-shkolyar-vtopivsya-u-girskij-richci-na-ochax-u-starshogo-brata/  Разом зі старшим братом (11 років) він гуляв біля реки Опір. Молодший підсковзнувся на камнях и звалився у воду. Коли його дістали, він був вже мертвий.

3 червня о 15:30 надійшло повідомлення про те, що у с. Коростів Сколівського району в р. Бутівля втопився місцевий 11-річний хлопчик (2006 року народження). Тіло загиблого піднято на поверхню мешканцями села та доправлено в морг Сколівської ЦРЛ.

Того ж дня, о 23:10 надійшло повідомлення про те, що у с. Лагодів Бродівського району під час купання після сауни в місцевому озері втопився житель с. Боратин Бродівського району, 1990 року народження. Тіло загиблого було витягнуто з води о 02:30 4 червня

Також 4 червня о 15:00 у м. Червонограді поблизу вул. Набережної місцевими жителями в річці Західний Буг виявлено тіло жінки, віком близько 35 - 40 років (особа та місце проживання встановлюються), без ознак насильницької смерті. Тіло загиблої витягнуто з води працівниками поліції та доставлено до моргу Червоноградської центральної міської лікарні. Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.


За последние три дня на Львовщине утонули четыре человека, среди них - двое детей, оба из Сколевского района. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Так, вечером 2 июня в Службу спасения "101" поступило сообщение о том, что в с. Верхнее Синевидное Сколевского района в реке Опир утонул 7-летний мальчик (2009 года рождения). Тело погибшего поднято на поверхность местными жителями. Как сообщает "ЛьвивNews", http://lvivnews.info/2017/06/na-lvivshhini-shkolyar-vtopivsya-u-girskij-richci-na-ochax-u-starshogo-brata/ вместе со старшим братом (11 лет) он гулял у реки Опир. Младший поскользнулся на камнях и упал в воду. Когда его достали, он был уже мертв.

3 июня в 15:30 поступило сообщение о том, что в с. Коростив Сколевского района в реке Бутивля утонул местный 11-летний мальчик (2006 года рождения). Тело погибшего подняли на поверхность жители села.

В тот же день, в 23:10 поступило сообщение о том, что в с. Лагодов Бродовского района во время купания после сауны в местном озере утонул житель с. Боратин Бродовского района, 1990 года рождения.

Также 4 июня в 15:00 в г. Червонограде вблизи ул. Набережной местными жителями в реке Западный Буг обнаружено тело женщины в возрасте около 35 - 40 лет (кто она и откуда устанавливаются), без признаков насильственной смерти. Тело погибшей извлечено из воды сотрудниками полиции и доставлено в морг Червоноградской центральной городской больницы. Причины происшествия выясняются. Проводится доследственная проверка.