музей кино, проектМузей кіно планують облаштувати у Львові. Він буде в центрі, у будівлі колишнього кінотеатру імені Богдана Хмельницького, що на початку однойменної вулиці. Про це повідомляє "Львівська хвиля".

Облаштують музей за гроші інвестора. Зараз у Ратуші планують сформувати проект майбутнього музею. Про це розповів головний спеціаліст міського управління інвестиційних проектів Роман Старицький.

Інвестиційний конкурс щонайшвидше планують оголосити наступного року. А значить, навіть, якщо знайдеться інвестор, за роботи візьмуться ще через рік.


Музей кино планируют обустроить во Львове. Он будет в центре, в здании бывшего кинотеатра имени Богдана Хмельницкого, в начале одноименной улицы. Об этом сообщает "Львовская волна".

Обустроят музей за деньги инвестора. Сейчас в Ратуше планируют сформировать проект будущего музея. Об этом рассказал главный специалист городского управления инвестиционных проектов Роман Старицкий.

Инвестиционный конкурс планируют объявить в следующем году. А значит, даже если найдется инвестор, за работы возьмутся через год.