карта, округ, депутатНа Інформаційному порталі депутатів Львіської міської ради з'явилася нова рубрика, в якій можна ознайомитись з межами виборчих округів Львова та працюючими на них депутатами.

"Хто мій депутат ?", "Що робити якщо у моєму окрузі нікого не обрано депутатом?" – запитання, з яким найчастіше звертаються мешканці до працівників управління "Секретаріат ради". Рубрика "Карта виборчих округів до Львівської міської ради" створена для зручності мешканців, з її допомогою можна швидко довідатись, який саме депутат працює на вашому окрузі.

За словами начальника управління "Секретаріат ради" Юрія Лукашевського, у рубриці розміщена інформація про кількість округів та їх межі. Крім цього, всі округи Львова для зручності розбиті по районах.

"У новій рубриці можна знайти багато інформації про діяльність депутатів Львівської міської ради. Насамперед ознайомитись, якого саме депутата обрано від вашого округу, перейти на сторінку цього депутата, щоб дізнатись більше інформації про свого обранця".

Також зазначено, що відповідно до Закону України "Про статус депутатів місцевих рад" будь-який депутат, обраний до Львівської міської ради, представляє усіх мешканців територіальної громади міста. Відповідно, будь-який мешканець Львова може звертатись до нього за отриманням допомоги, незалежно від округу чи політичної партії, яку він представляє.


На Информационном портале депутатов Львовская городского совета появилась новая рубрика, в которой можно ознакомиться с границами избирательных округов Львова и работающими на них депутатами.

"Кто мой депутат?", "Что делать если в моем округе никто не избран депутатом?" - вопрос, с которым чаще всего обращаются жители к работникам управления "Секретариат совета". Рубрика "Карта избирательных округов во Львовский городской совет" создана для удобства жителей, с ее помощью можно быстро узнать, какой именно депутат работает на округе.

По словам начальника управления "Секретариат совета" Юрия Лукашевского, в рубрике размещена информация о количестве округов и их границы. Кроме этого, все округа Львова для удобства разбиты по районам.

"В новой рубрике можно найти много информации о деятельности депутатов Львовского городского совета. Прежде всего ознакомиться, какой именно депутат избран от вашего округа, перейти на страницу этого депутата, чтобы узнать больше информации о своем избраннике".

Также отмечено, что в соответствии с Законом Украины "О статусе депутатов местных советов" любой депутат, избранный во Львовский городской совет, представляет всех жителей территориальной общины города. Соответственно, любой житель Львова может обращаться к нему за получением помощи, независимо от округа или политической партии, которую он представляет.