Сколе-Коростив, дорога, ремонт, Киев-ЧопРемонтники розпочали ремонтні роботи на автомобільній дорозі державного значення М-06 Київ-Чоп. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

"Погодні умови дозволили нам розпочати ремонтні роботи на автомобільній дорозі державного значення, зокрема на ділянці Сколе-Коростів", - зазначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Роман Кокотайло.

Окрім того, він також додав, що у межах проведення ремонтних робіт, запланували регенерацію та укладання конструктивних шарів дорожнього одягу за технологією "холодний ресайклінг", товщиною 16 см з застосування емульсії та цементу. Також - влаштування вирівнюючого шару і асфальтобетонної суміші, товщиною 10 см і влаштування верхнього шару щебенево-мастичного асфальтобетону, товщиною 5 см.

Роботи проводяться підрядною організацією "Автомагістраль-Південь" за рахунок коштів, передбачених із державного бюджету на розвиток мережі та утримання автомобільних доріг загального користування державного значення, у сумі 100 мільйонів гривень.


Ремонтники начали ремонтные работы на автомобильной дороге государственного значения М-06 Киев-Чоп. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

"Погодные условия позволили нам начать ремонтные работы на автомобильной дороге государственного значения, в частности на участке Сколе-Коростов", - отметил и.о. директора департамента дорожного хозяйства, транспорта и связи Львовского ОГА Роман Кокотайло.

Кроме того, он также добавил, что в рамках проведения ремонтных работ, запланировали регенерацию и заключения конструктивных слоев дорожной одежды по технологии "холодный ресайклинг", толщиной 16 см по применению эмульсии и цемента. Также - устройство выравнивающего слоя и асфальтобетонной смеси толщиной 10 см и устройства верхнего слоя щебеночно-мастичного асфальтобетона толщиной 5 см.

Работы проводятся подрядной организацией "Автомагистраль-Юг" за счет средств, предусмотренных из государственного бюджета на развитие сети и содержание автомобильных дорог общего пользования государственного значения, в сумме 100 000 000 гривен.