мальчик, розыск, велосипед

П’ятирічного хлопчика, який зник у Сокалі, знайшли у сусідньому селі за 7 кілометрів від міста. Про це повідомляє "Варта 1".

Нагадаємо, сьогодні, 5 квітня, у Сокалі зник 5-річний хлопчик. Мати хлопчика розповіла, що син їхав на своєму дитячому велосипеді, вирвався вперед та зник з її поля зору. Дитина повина була їхати на майданчик у спортивну школу, але замість цього звернула у сторону вул. Богдана, що у протилежному напрямку.

Малолітнього втікача знайшли в сусідньому селі Теляж. Як стало відомо, за дві години пошуків п’ятирічний хлопчик подолав на ровері 7 кілометрів.


Пятилетнего мальчика, пропавшего в Сокале, нашли в соседнем селе в 7 километрах от города. Об этом сообщает "Варта 1".

Напомним, сегодня, 5 апреля, в Сокале исчез 5-летний мальчик. Мать мальчика рассказала, что сын ехал на своем детском велосипеде, вырвался вперед и исчез из ее поля зрения. Ребенок  должен был ехать на площадку в спортивную школу, но вместо этого повернул в сторону ул. Богдана, что в противоположном направлении.

Малолетнего беглеца нашли в соседнем селе Теляж. Как стало известно, за два часа поисков пятилетний мальчик преодолел на велосипеде 7 километров.