корь, заболеваемостьУ Львові захворюваність на кір йде на спад. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-служба Львівської міської ради.

З 15 січня до 2 лютого від кору у Львові вакциновано 7934 дитини. З 1 січня станом на сьогодні захворілих є 198, з них 150 - діти, віком до 17 років. Переважна більшість тих, які захворіли - невакциновані. Про це повідомили у департаменті гуманітарної політики Львівської міської ради. Як сказав під час брифінгу міський голова, загалом динаміка по місту позитивна і йде на зменшення.

"Менше дітей хворіє. Думаю, скоро ми про кір забудемо. Зазвичай, спалах є раз у 6 років" - розповів мер.


Во Львове заболеваемость корью идет на спад. Об этом сообщил городской голова Львова Андрей Садовой, передает пресс-служба Львовского городского совета.

С 15 января по 2 февраля от кори во Львове вакцинировано 7934 ребенка. С 1 января на сегодня заболевших 198 человек, из них 150 - дети в возрасте до 17 лет. Подавляющее большинство заболевших - вакцинированы. Об этом сообщили в департаменте гуманитарной политики Львовского городского совета. Как сказал во время брифинга городской голова, в целом динамика по городу положительная и идет на уменьшение.

"Меньше детей болеет. Думаю, скоро мы о кори забудем. Обычно вспышка является то 6 лет", - рассказал мэр.