санки, автомобильУ Львові 18-річна дівчина, катаючись на санках, потрапила під колеса авто. Зараз постраждала у лікарні. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У неділю, 4 лютого, 21-львів'янин за кермом автомобіля Chevrolet Aveo катав знайомих дівчат на санках, причеплених до автомобіля. За інформацією відділу комунікації поліції Львівської області, близько 11 години вечора на вулиці Мікльоша  дівчата під час руху випали із санок. Одна із них потрапила під колеса автомобіля, який рухався позаду, і травмувалася.

Дівчина отримала травми і була госпіталізована до лікарні.

Зараз у поліції з'ясовують усі обставини цього інциденту. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


Во Львове 18-летняя девушка, катаясь на санках, попала под колеса автомобиля. Сейчас пострадавшая в больнице. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В воскресенье, 4 февраля, 21-львовянин за рулем автомобиля Chevrolet Aveo катал знакомых девушек на санках, прицепленных к автомобилю. По информации отдела коммуникации полиции Львовской области, около 11:00 вечера на улице Микльоша девушки во время движения выпали из санок. Одна из них попала под колеса автомобиля, который двигался позади, и травмировалась.


Сейчас в полиции выясняют все обстоятельства этого инцидента. Также решается вопрос об открытии уголовного производства.