Стрий, грабитель, ребятаУ Стрию перехожі завадили грабіжнику втекти з місця злочину та викликали поліцію. За рішенням суду зловмисникові обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Львівській області.

У Стрийський відділ поліції 1 лютого о 20.03 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Міхновського невідомий напав на жінку та намагався заволодіти її сумочкою. На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Як встановили поліцейські, раніше судимий 27-річний місцевий мешканець намагався пограбувати 46-річну жительку району. Зловмисник підбіг до потерпілої і спробував вирвати сумочку. З першої спроби це не вдалося, тож чоловік вдарив жінку і продовжував бити, навіть коли вона впала. На крик про допомогу прибігли перехожі – 49-річний стриянин та двоє 16-річних юнаків. Один із них школяр, учень 11-класу, інший навчається у коледжі. Вони наздогнали зловмисника і утримували його до приїзду поліцейських.

"Найщиріша наша подяка перехожим, які виявили небайдужість та рішучість", - сказав начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмисник за рішенням суду знаходиться під вартою. Триває досудове розслідування та перевірка на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень.


В Стрые прохожие помешали грабителю скрыться с места преступления и вызвали полицию. По решению суда злоумышленнику избрана мера пресечения в виде содержания под стражей. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции во Львовской области.

В Стрыйский отдел полиции 1 февраля в 20.03 поступило сообщение о том, что на улице Михновского неизвестный напал на женщину и пытался завладеть ее сумочкой. На место происшествия прибыли сотрудники группы реагирования патрульной полиции и следственно-оперативная группа.

Как установили полицейские, ранее судимый 27-летний местный житель пытался ограбить 46-летнюю жительницу района. Злоумышленник подбежал к потерпевшей и попытался вырвать сумочку. С первой попытки это не удалось, поэтому мужчина ударил женщину и продолжал бить, даже когда она упала. На крик о помощи прибежали прохожие - 49-летний стриянин и двое 16-летних юношей. Один из них школьник, ученик 11 класса, другой учится в колледже. Они догнали злоумышленника и удерживали его до приезда полицейских.

"Искренняя наша благодарность прохожим, которые проявили неравнодушие и решительность", - сказал начальник Стрыйского отдела полиции полковник полиции Иван Малыш

По факту открыто уголовное производство по ч. 2 ст. 186 Уголовного кодекса Украины (грабеж). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от четырех до шести лет. Злоумышленник по решению суда находится под стражей. Продолжается досудебное расследование и проверка на причастность к совершению других уголовных преступлений.