исчез, парень, ХарьковВстановлюється місце перебування зниклого безвісти хлопця з Харкова, який працював та проживав у Львові. Про це повідомляється у групі "Варта 1". 

Розшукується зниклий безвісти уродженець міста Харкова, який працював та проживав у Львові. За словами свідків, працював на шиносервісі на вулиці Кульпарківська. Проживав у дешевому хостелі.

"Якщо хтось володіє інформацією про зниклого хлопця - прохання повідомити за номером телефону +380953714097, Ірина Зубенко (мама)", - зазначається у повідомленні.


Устанавливается местонахождение пропавшего без вести парня из Харькова, который работал и проживал во Львове. Об этом сообщается в группе "Варта 1". 

Разыскивается пропавший без вести уроженец города Харькова, который работал и проживал во Львове. По словам свидетелей, работал на шиносервисе на улице Кульпарковская. Проживал в дешевом хостеле.

"Если кто-то владеет информацией о пропавшем парне - просьба сообщить по номеру телефона +380953714097, Ирина Зубенко (мама)", - отмечается в сообщении.