тарифы, вывоз мусораВиконком Львівської міської ради сьогодні затвердив нові тарифи на вивезення сміття у місті. Про це повідомляє "Твоє місто"

Сьогодні  виконком Львівської міської ради проголосував за введення в дію нових тарифів на вивезення відходів для всіх категорій споживачів. Згідно з рішенням, для кожної компанії, яка займається вивезенням відходів у Львові, встановлено індивідуальний тариф за вивезення тонни відходів – від 713 до 803 грн за тонну відходів для населення.

Заступник міського голови Львова Сергій Бабак зазначив, що різниця у тарифах між самими перевізниками становить 5-7%. Також він наголосив на тому, що згідно з урядовою методикою тарифи встановлюють на рік, а у Львові цього не робили три роки. Як пояснив міський голова Львова Андрій Садовий, тарифи не переглядали, поки з міста регулярно не вивозили сміття.

"Ми не приймали це рішення, оскільки не мали морального права на це", — сказав мер.

Отже, тарифи на вивезення відходів для різних категорій споживачів:


Исполком Львовского городского совета сегодня утвердил новые тарифы на вывоз мусора в городе. Об этом сообщает "Твой город"

Сегодня исполком Львовского городского совета проголосовал за введение в действие новых тарифов на вывоз отходов для всех категорий потребителей. Согласно решению, для каждой компании, которая занимается вывозом отходов во Львове, установлен индивидуальный тариф за вывоз тонны отходов - от 713 до 803 грн за тонну отходов для населения.

Заместитель городского головы Львова Сергей Бабак отметил, что разница в тарифах между перевозчиками составляет 5-7%. Также он отметил, что согласно правительственной методике тарифы устанавливают раз в год, а во Львове этого не делали три года. Как пояснил мэр Львова Андрей Садовой, тарифы не пересматривались, пока из города регулярно не вывозили мусор.

"Мы не принимали это решение, поскольку не имели морального права на это", - сказал мэр.

Итак, тарифы на вывоз отходов для различных категорий потребителей: