теплотрасса, яма, упалУ Львіві, на вулиці Сихівській, рятувальники витягнули чоловіка, який впав в яму теплотраси. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

3 травня о 23:52 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що у місті Львові на вул. Сихівська, 10 людина впала в яму. Чоловік, 1968 року народження, внаслідок необережності впав в яму теплотраси глибиною 3 м.

На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальне відділення 29 ДПРЧ м. Львова. Рятувальники за допомогою висувної драбини витягнули потерпілого та передали працівникам медичної служби. Потерпілого доставлено в Комунальну 8-у міську клінічну лікарню м. Львова.


Во Львов, на улице Сыховский, спасатели вытащили мужчину, который упал в яму теплотрассы. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

3 мая в 23:52 в Службу спасения "101" поступило сообщение о том, что во Львове на ул. Сыховская, 10 человек упал в яму. Мужчина, 1968 года рождения, в результате неосторожности упал в яму теплотрассы глубиной 3 м.

На место происшествия немедленно были направлены пожарно-спасательное отделение 29 ДПРЧ г. Львов. Спасатели с помощью выдвижной лестницы вытащили пострадавшего и передали работникам медицинской службы. Пострадавший доставлен в коммунальной восьмой городскую клиническую больницу Львова.