угорела семья, Дрогобыч, СтебникСьогодні вночі у м. Стебник Дрогобицької міської ради в приватному житловому будинку отруїлися чадним газом три людини, одна з них померла. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

4 квітня о 02:30 у м. Стебник (вул. Гірська) Дрогобицької міської ради в приватному житловому будинку, попередньо, отруїлися чадним газом 3 особи, з них одна померла (1978 року народження), а двох (1942 та 1981 року народження) в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення Стебницької комунальної міської лікарні. Стан потерпілих на 06:00 4 квітня задовільний.

Тіло загиблої доставлено до моргу Стебницької комунальної міської лікарні. Працівниками Дрогобицького УЕГГ тимчасово припинено подачу газу до будинку. Причини події  з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.


Сегодня ночью в пгт. Стебник Дрогобычского городского совета в частном жилом доме отравились угарным газом три человека, одна из них умерла. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

4 апреля в 02:30 в г. Стебник (ул. Горная) Дрогобычского городского совета в частном жилом доме, предварительно, отравились угарным газом 3 человека, из них один умер (1978 года рождения), а двух (1942 и 1981 года рождения) в состоянии средней степени тяжести госпитализировали в реанимационное отделение Стебницкой коммунальной городской больницы. Состояние пострадавших на 6:00 4 апреля удовлетворительное.

Тело погибшей доставлено в морг Стебницкой коммунальной городской больницы. Работниками Дрогобычского УЕГГ временно прекращена подача газа в дома. Причины происшествия выясняются. Проводится доследственная проверка.