Борислав, алкоголь, украл, домашнее виноУ Бориславі злодій викрав з підвалу житлового будинку 46 пляшок алкоголю. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

У Бориславське відділення поліції 3 травня звернувся 70-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що з підвалу його будинку було викрадено 30 півлітрових пляшок горілки та 15 пляшок домашнього вина.

Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у підвал, пошкодивши замок на вхідних дверях. Також встановлено, що до скоєння злочину причетний 32-річний мешканець Борислава. Зловмисника опитали у відділенні поліції, встановлюється його причетність до скоєння інших злочинів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.


В Бориславе вор похитил из подвала жилого дома 46 бутылок алкоголя. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Бориславское отделения полиции 3 мая обратился 70-летний местный житель. Мужчина сообщил, что из подвала его дома было похищено 30 пол-литровых бутылок водки и 15 бутылок домашнего вина.

Как установили правоохранители, злоумышленник проник в подвал, повредив замок на входной двери. Также установлено, что к совершению преступления причастен 32-летний житель Борислава. Злоумышленника опросили в отделении полиции, устанавливается его причастность к совершению других преступлений.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 (кража) УК Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от трех до шести лет.