Дом Франко, завтрак в музееУ неділю відбудеться зустріч-сніданок у літературно-меморіальному музеї Івана Франка “Сніданок в музеї: поговоримо про те, що нами керує – любов чи голод?“. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

“Відділ промоції міста із 7 травня запускає проект “Сніданок в музеї: поговоримо про…“. Ми плануємо проводити таке періодично, снідати час від часу в музеях і говорити про все. Зараз ми розпочинаємо з музею Івана Франка, де говоритимемо про те, що нами керує – любов чи голод. Цей сніданок відбудеться 7 травня об 11 годині, час необмежений. Ми також запрошуємо і музичний колектив - центр музичного розвитку “Темпо“, який готує окрему програму, навіть дрес-код. Буде звучати класична музика, мабуть, Моцарт, але у візуальній інтерпретації. Вхід вільний. Ми сподіваємося, що буде гарна погода, і ми снідатимемо та розмовлятимемо в саду просто неба“, - зазначила керівник відділу промоції міста Марта Іванишин.

Згідно з цим проектом “Сніданок в музеях: поговоримо про…“ будуть вибиратися інші теми для розмови та інші музеї.


В воскресенье состоится встреча-завтрак в литературно-мемориальном музее Ивана Франко "Завтрак в музее: поговорим о том, что нами руководит - любовь или голод?". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

"Отдел промоции города с 7 мая запускает проект "Завтрак в музее: поговорим о ...". Мы планируем проводить такое периодически, завтракать время от времени в музеях и говорить обо всем. Сейчас мы начинаем с музея Ивана Франко, где будем говорить о том, что нами руководит - любовь или голод. Этот завтрак состоится 7 мая в 11:00, время не ограничено. Мы также приглашаем и музыкальный коллектив - центр музыкального развития "Темпо", который готовит отдельную программу, даже дресс-код. Будет звучать классическая музыка, вероятно, Моцарт, но в визуальной интерпретации. Вход свободный. Мы надеемся, что будет хорошая погода, и мы будем завтракать и разговаривать в саду под открытым небом", - отметила руководитель отдела промоции города Марта Иванишин.

Согласно этому проекту “Завтрак в музеях: поговорим о ... “ будут выбираться другие темы для разговора и другие музеи.