суд, РГА, взятка, председательНа Львівщині засуджено за зловживання впливом екс-голову Старосамбірської РДА. За працевлаштування особи посадовець отримав винагороду в розмірі 1,5 тисячі доларів США. Про  це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області за матеріалами УЗЕ у Львівській області

Нагадаємо, працівники управління захисту економіки у Львівській області, слідчого управління обласної поліції та за процесуальним керівництвом військової прокуратури Львівського гарнізону у червні минулого року викрили голову Старосамбірської районної державної адміністрації Ореста Бонка, який одержав гроші за видачу розпорядження про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади юриста РДА, сприяння у перемозі в конкурсі та у подальшому працевлаштуванні.

Затриманому було повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч.2 ст.369-2 Кримінального кодексу України (зловживання впливом). Обвинувальний акт скеровано на судовий розгляд.

За вироком суду екс-голова РДА має сплатити штраф у розмірі 1500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян (25500 гривень).


На Львовщине осужден за злоупотребление влиянием экс-главу Старосамборского РГА. За трудоустройство лица чиновник получил вознаграждение в размере 1,5 тысячи долларов США. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области по материалам УЗЭ во Львовской области

Напомним, сотрудники управления защиты экономики во Львовской области, следственного управления областной полиции и по процессуальным руководством военной прокуратуры Львовского гарнизона в июне прошлого года разоблачили председателя Старосамборской районной государственной администрации Ореста Бонка, который получил деньги за выдачу распоряжение об объявлении конкурса на замещение вакантной должности юриста РГА , содействие в победе в конкурсе и в дальнейшем трудоустройстве.

Задержанному было сообщено о подозрении в совершении правонарушения, предусмотренного ч.2 ст.369-2 Уголовного кодекса Украины (злоупотребление влиянием). Обвинительный акт направлен на судебное разбирательство.

По приговору суда экс-глава РГА должен заплатить штраф в размере 1500 необлагаемых минимумов доходов граждан (25500 гривен).