Поліція Львівщини вкотре закликає пішоходів неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху, бути уважними та обережними, переходити дорогу лише пішохідними переходами та на зелене світло, у темну пору доби використовувати світловідбивні елементи. Бережіть життя та здоров’я!

Так, 2 листопада, близько 17.00, на вулиці Богдана Хмельницького у Львові водій автомобіля «Volkswagen Passat», 29-річнй мешканець одного з сіл Золочівського району, здійснив наїзд на 54-річного чоловіка, теж жителя Золочівського району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася у місті Ходорів Стрийського району близько 20.30. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля «Volkswagen Golf», 46-річний місцевий мешканець, здійснив наїзд на 27-річного жителя одного з сіл Стрийського району. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до медичного закладу.

За фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Правоохоронці встановлюють всі обставини подій.