За скоєне 21-річному жителю міста Дрогобич, який завдав п’ять ударів ножем 32-річному львів’янину, водію таксі, загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Повідомлення про те, що у селі Наварія було виявлено пораненого чоловіка, надійшло до поліції 8 липня близько другої години ночі. До розкриття злочину були задіяні слідчо-оперативна група, екіпажі сектору реагування патрульної поліції та співробітники інших служб відділу поліції №6 Львівського районного управління поліції, а також оперативники карного розшуку, слідчі, кінолог та експерти-криміналісти поліції Львівщини.

Правоохоронці встановили особу пораненого - 32-річного львів’янина, який працював таксистом. Медики виявили у нього на тілі п’ять ножових поранень, а неподалік місця скоєння злочину поліцейські розшукали його автомобіль БМВ.

Проведеними заходами оперативники карного розшуку того ж дня встановили, що до скоєння злочину причетний пасажир таксі, мешканець Дрогобича, розшукали його та затримали у Львові.

Слідчі відділу розслідування злочинів, скоєних проти життя і здоров’я особи, поліції Львівщини завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ч.2 ст.15 - ч.1 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/vbivstvo/u-lvovi-suditimut-zlovmisnika-obvinuvachenogo-v-zamaxu-na-vbivstvo-taksista/