участник АТО, суд, развращение, неполнолетняяНа Львівщині судитимуть 47-річного учасника АТО, якого підозрювали у розбещенні неповнолітньої. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Червоноградської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 47-річного жителя Львівщини, учасника АТО, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.156 КК України (вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку).

Як було встановлено, підозрюваний, будучи інструктором дитячого табору в одному із сіл Львівщини, повністю оголювався перед 14-річною дівчинкою, а також вчиняв інші непристойні дії, які підпадають під кримінальну карність.

Під час досудового розслідування до чоловіка застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у розмірі понад 92 тис. грн., яку він сплатив.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Жовківського районного суду для розгляду по суті. У разі доведення вини обвинуваченому загрожує до 5 років позбавлення волі.


На Львовщине будут судить 47-летнего участника АТО, которого подозревали в совращении несовершеннолетней. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Червоноградской местной прокуратуры завершено досудебное расследование в отношении 47-летнего жителя Львовщины, участника АТО, который подозревался в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.156 УК Украины (совершение развратных действий в отношении лица, не достигшего шестнадцатилетнего возраста).

Как было установлено, подозреваемый, будучи инструктором детского лагеря в одном из сел Львовщины, полностью обнажался перед 14-летней девочкой, а также совершал другие непристойные действия, которые подпадают под уголовную наказуемость.

Во время досудебного расследования к мужчине применена мера пресечения в виде содержания под стражей с альтернативой внесения залога в размере более 92 тыс. грн., который он оплатил.

Обвинительный акт в уголовном производстве направлен в Жолковский районный суд для рассмотрения по существу. В случае доказательства вины обвиняемому грозит до 5 лет лишения свободы.