паводок, дождьУ зв’язку з очікуваними сильними дощами 3 – 5 вересня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра очікується паводок. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Сьогодні на Львівщині очікуються грози, град, вдень сильний дощ, місцями пориви північного вітру 15 – 20 м/с.

У зв’язку з очікуваними сильними дощами 3 – 5 вересня на рiчках басейнiв Сяну, Днiстра (Львiвська.) очiкується формування дощового паводку з пiдйомом рiвнiв води на 0,5 - 1,5 м, на окремих дiлянках рiчок до 2 м. 4 – 5 вересня при сильних дощах можливе формування значного мiсцевого та схилового стоку.


В связи с ожидаемыми сильными дождями 3 - 5 сентября на реках бассейнов Сяна и Днестра ожидается паводок. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Сегодня на Львовщине ожидаются грозы, град, днем ​​сильный дождь, местами порывы северного ветра 15 - 20 м/с.

В связи с сильными дождями 3 - 5 сентября на реках бассейнов Сяна и Днестра (Львовская) ожидается формирование дождевого паводка с подъемом уровней воды на 0,5 - 1,5 м, на отдельных участках рек до 2 м. 4 - 5 сентября при сильных дождях возможно формирование значительного местного и склонного стока.