Кузьма Скрябин, концертНа День народження лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка у Львові відбудеться концерт із каверами на пісні співака. Про це повідомляють організатори заходу. 

У Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького 17 серпня відбудеться концерт до Дня народження лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, який розбився в автомобільній аварії у 2015 році. Цьогоріч співаку мало б виповнитися 49 років.

"Вже протягом трьох років, двічі на рік у місті Львові проводять заходи, присвячені Кузьменко Андрію Вікторовичу (Кузьмі Скрябіну), лідеру гурту "Скрябін". 17 серпня 2017 року, у його день народження, жителі та гості міста зберуться знову, аби згадати особливу людину, людину таку близьку і рідну для всіх українців, яка за своє коротке життя встигла зробити безмежну кількість добрих справ, як для країни в цілому так і для сотень простих українців", – наголошують організатори.

Вхід на концерт буде безкоштовним. Локація – літня сцена парку. Розпочнеться концерт о 19.00.


В День рождения лидера группы "Скрябин" Андрея Кузьменко во Львове состоится концерт с каверами на песни певца. Об этом сообщают организаторы мероприятия.

В Парке культуры и отдыха им. Б. Хмельницкого 17 августа состоится концерт ко Дню рождения лидера группы "Скрябин" Андрея Кузьменко, который разбился в автомобильной аварии в 2015 году. В этом году певцу исполнилось бы 49 лет.

"Уже в течение трех лет, дважды в год во Львове проводят мероприятия, посвященные Кузьменко Андрею Викторовичу (Кузьме Скрябину), лидеру группы" Скрябин". 17 августа 2017 года, в его день рождения, жители и гости города соберутся снова, чтобы вспомнить особенного человека, человека такого ​​близкого и родного для всех украинцев, который за свою короткую жизнь успел сделать неограниченное количество добрых дел, как для страны в целом, так и для сотен простых украинцев", - отмечают организаторы.

Вход на концерт будет бесплатным. Локация - летняя сцена парка. Начнется концерт в 19.00.