уличный университет, питание, программаУ Львові 3 серпня о 11.00 ранку у парку Івана Франка відбудеться Вуличний університет від ФРІ, тема якого – правильне харчування. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У Львові 3 серпня о 11.00 ранку у парку Івана Франка ідбудеться Вуличний університет від ФРІ. Він являє собою безкоштовні інтерактивні лекції просто неба для всіх бажаючих на актуальні та цікаві теми. Основними цілями проекту є популяризація неформальної освіти та альтернативного дозвілля, поширення ідеї цікавого, легкого та веселого навчання, доступного для кожного, об’єднання прогресивної молоді свого міста, інформування молоді про нові світові тенденціі з перших вуст, передача не лише теоретичних знань, але й практичних навичок та життєвого досвіду спікерів.

Темою цього ВУ буде правильне харчування, про яке розповість засновник KORYSNO BOX Андрій Маковецький.


Во Львове 3 августа в 11.00 утра в парке Ивана Франко состоится Уличный университет от ФРИ, тема которого - правильное питание. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Во Львове 3 августа в 11.00 утра в парке Ивана Франко состоится Уличный университет от ФРИ. Он представляет собой бесплатные интерактивные лекции под открытым небом для всех желающих на актуальные и интересные темы. Основными целями проекта является популяризация неформального образования и альтернативного досуга, распространение идеи интересного, легкого и веселого обучения, доступного для каждого, объединение прогрессивной молодежи своего города, информирование молодежи о новых мировых тенденциях из первых уст, передача не только теоретических знаний, но и практических навыков и жизненного опыта спикеров.

Темой этого ВУ будет правильное питание, о котором расскажет основатель KORYSNO BOX Андрей Маковецкий.