кинотеатр "Спутник", ЛевандовкаНа Левандівці оновлять кінотеатр "Супутник" за 4,8 млн грн. Про це повідомляють "Наші гроші. Львів". 

ЛКП Культурно-мистецький центр "Супутник" 25 липня уклало угоду з ТОВ "Сервіскотломонтаж-Львів" на реконструкцію за 4,8 млн грн. Про це повідомляє система публічних закупівель Prozorro.

Наразі йдеться лише про реконструкцію котельні та обладнання для постачання тепла та води до приміщень кінотеатру. Згідно з технічним завданням, переможець торгів демонтує старі та встановить нові твердопаливні котли та трубопроводи, прокладе теплоізоляційні плити, вставить нові вікна та двері. Роботи завершать до кінця року.

Сам кінотеатр у 2016 році ремонтувала компанія "Західбудком" за 814 тис. грн.


На Левандовке обновят кинотеатр "Спутник" за 4,8 млн грн. Об этом сообщают "Наши деньги. Львов". 

ЛКП Культурно-художественный центр "Спутник" 25 июля заключило соглашение с ООО "Сервискотломонтаж-Львов" на реконструкцию за 4,8 млн грн. Об этом сообщает система публичных закупок Prozorro.

Речь идет лишь о реконструкции котельной и оборудования для поставки тепла и воды в помещения кинотеатра. Согласно техническому заданию, победитель торгов демонтирует старые и установит новые твердотопливные котлы и трубопроводы, проложит теплоизоляционные плиты, вставить новые окна и двери. Работы завершат до конца года.

Сам кинотеатр в 2016 году ремонтировала компания "Захидбудком" за 814 тыс. грн.