львовянин, ударил, ножом, мусорУ Львові під час сварки через сміття в коридорі чоловік вдарив сусіда ножем у живіт. Потерпілий госпіталізований в одну із міських лікарень. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Залізничний відділ поліції 1 серпня близько 23.15 звернувся 29-річний місцевий мешканець. Чоловік повідомив, що під час сварки з приводу сміття у загальному коридорі сусід вдарив його ножем у живіт. Потерпілий був госпіталізований з діагнозом: проникаюче ножове поранення передньої черевної стінки. Правоохоронці встановили, що до цього причетний 50-річний львів’янин.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.


Во Львове во время ссоры из-за мусора в коридоре человек ударил соседа ножом в живот. Пострадавший с проникающим ранением госпитализирован в одну из городских больниц. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Железнодорожный отдел полиции 1 августа около 23.15 обратился 29-летний местный житель. Мужчина сообщил, что во время ссоры по поводу мусора в общем коридоре сосед ударил его ножом в живот. Пострадавший был госпитализирован с диагнозом: проникающее ножевое ранение передней брюшной стенки. Правоохранители установили, что к этому причастен 50-летний львовянин. Открытое уголовное производство по ч.1 ст.121 Уголовного кодекса Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение). Совершение этого преступления наказывается лишением свободы на срок от пяти до восьми лет.