автомобиль, пожар, мужчинаУ Червонограді внаслідок пожежі автомобіля чоловік отримав опіки. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

3 травня о 05:23 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Червонограді на вул. Корольова, 36. Пожежа виникла в автомобілі Mercedes Vito, що був припаркований в подвір’ї багатоповерхового будинку.

До місця виклику негайно виїхали рятувальники 33-ої Державної пожежно-рятувальної частини м. Червоноград. На момент прибуття вогнеборців до місця виклику автомобіль був повністю охоплений вогнем.

Внаслідок пожежі отримав опіки обличчя, рук, ніг I-III ступеня чоловік власниці автомобіля Mercedes Vito. Потерпілого, 1966 року народження, в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до Червоноградської центральної міської лікарні. Як з’ясувалось, чоловік намагався самотужки відкотити свій палаючий автомобіль, аби запобігти перекиданню полум’я на поруч розміщений сусідський автомобіль.

О 05:37 пожежу локалізували, та о 05:43 ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено автомобіль Mercedes Vito та пошкоджено моторний відсік, лакофарбове покриття на площі 4 кв.м у сусідньому автомобілі Kia Cerato.

Обставини пожежі та причина виникнення займання встановлюються.


В Червонограде в результате пожара автомобиля мужчина получил ожоги. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

3 мая в 5:23 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Червонограде на ул. Королева, 36. Пожар возник в автомобиле Mercedes Vito, который был припаркован во дворе многоэтажного дома.

К месту вызова немедленно выехали спасатели 33-й Государственной пожарно-спасательной части г. Червоноград. На момент прибытия пожарных к месту вызова автомобиль был полностью охвачен огнем.

В результате пожара получил ожоги лица, рук, ног I-III степени муж владелицы автомобиля Mercedes Vito. Потерпевшего, 1966 года рождения, в состоянии средней степени тяжести госпитализировали в Червоноградскую центральную городскую больницу. Как выяснилось, мужчина пытался самостоятельно откатить свой горящий автомобиль, чтобы предотвратить опрокидывание пламени на рядом расположенный соседский автомобиль.

В 5:37 пожар был локализован и в 5:43 ликвидирован. В результате пожара огнем уничтожен автомобиль Mercedes Vito и поврежден моторный отсек, лакокрасочное покрытие на площади 4 кв.м в соседнем автомобиле Kia Cerato.

Обстоятельства пожара и причина возникновения пожара устанавливаются.