перекресток, реконструкцияУ Львові планують реконструювати перехрестя вулиць Сахарова, Вітовського, Коперника, Нечуя-Левицького, Героїв Майдану та Лук’яновича, яке є одним із найскладніших для проїзду транспорту та пішоходів. Про це повідмляє "Твоє місто".. 

Цього року у Львові планують розробити проект реконструкції перехрестя Сахарова – Вітовського. У ЛКП "Львівавтодор" напрацювали варіанти реконструкції, які пропонують до обговорення мешканців.

Перший варіант реконструкції перехрестя, передбачений детальним планом, передбачає лівосторонній рух на вулиці Героїв Майдану на під’їзді до перехрестя, що має спростити світлофорне регулювання та підвищити пропускну здатність перехрестя загалом. Трамвайні зупинки в напрямку Вітовського та в напрямку Коперника розділили окремо. Для авто пропонують прямий заїзд до центру по Коперника, але лише одна смуга на виїзд з центру.

У другому варіанті передбачили реконструкцію з незначними змінами та більш класичною організацією руху на Героїв Майдану. Зупинка трамваїв у напрямку Коперніка і Вітовського – спільна для всіх маршрутів. Виїзд з центру по Коперника для авто прямий, а заїзд – ускладнений.

Обидві проектні пропозиції передбачають прокладання трамвайних колій на Коперніка та уможливлення повороту трамвая з Сахарова на Київську.

Крім цього, обговорюється можливість руху автобусів по Сахарова на естакаді разом із трамваями та спільними зупинками. Це може дозволити автобусам під час заторів економити до 10 хвилин при проїзді Сахарова від Горбачевського до Вітовського. Спільні трамвайно-автобусні зупинки можна облаштувати і без повного перекидання маршрутів автобусів на естакаду.

9e8f3fe9823aefb56eec3c5b44f16fab.md.png 173dbd24126262f5b1479811fb259a67.md.png 7323647e0560b99ffc9643f9d346769a.md.jpg


Во Львове планируют реконструировать перекресток улиц Сахарова, Витовского, Коперника, Нечуй-Левицкого, Героев Майдана и Лукьяновича, которое является одним из самых сложных для проезда транспорта и пешеходов. Об этом сообщает "Твой город". 

В этом году во Львове планируют разработать проект реконструкции перекрестка Сахарова - Витовского. В ЛКП "Львовавтодор" разработали варианты реконструкции, которые предлагают к обсуждению жителей.

Первый вариант реконструкции перекрестка, предусмотренный детальным планом, предусматривает левостороннее движение на улице Героев Майдана на подъезде к перекрестку, что должно упростить светофорное регулирование и повысить пропускную способность перекрестка в целом. Трамвайные остановки в направлении Витовского и в направлении Коперника разделят отдельно. Для авто предлагают прямой заезд в центр по Коперника, но только одну полосу на выезд из центра.

Во втором варианте предусмотрели реконструкцию с незначительными изменениями и более классической организацией движения на Героев Майдана. Остановка трамваев в направлении Коперника и Витовского - общая для всех маршрутов. Выезд из центра по Коперника для авто прямой, а заезд - затруднен.

Оба проектных предложения предусматривают прокладку трамвайных путей на Коперника и сделать возможным поворот трамвая с Сахарова на Киевскую.

Кроме этого, обсуждается возможность движения автобусов по Сахарова на эстакаде вместе с трамваями и совместными остановками. Это может позволить автобусам во время пробок экономить до 10 минут при проезде Сахарова от Горбачевского к Витовского. Совместные трамвайно-автобусные остановки можно обустроить и без полного перебрасывания маршрутов автобусов на эстакаду.