авария, девушка, курсант, смерть, ДТПСлідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, з’ясовують обставини аварії за участі курсанта Львівського державного інституту внутрішніх справ, яке сталося на Сколівщині. Про це повідомляє "Варто – Галицькі новини". 

Нагадаємо, ДТП трапилося 29 квітня о 22:02 у с. Корчин Сколівського району. Відомо, що водій автомобіля Kia Sorento, мешканець с. Корчин Сколівського району, 1999 року народження, не впорався із керуванням та здійснив зіткнення із припаркованим автомобілем. Після цього його автомобіль викинуло на зустрічну смугу руху, де знаходились хлопець та дівчина. 

Хлопця 2000 року народження було доставлено в реанімаційне відділення лікарні у стані коми з відкритою черепно-мозковою травмою. Другий пішохід, дівчина 2002 року народження, загинула на місці ДТП від отриманих травм, — про це повідомили SKOLE-TODAY з посиланням на прес-службу ДБР.

"ВГН" повідомляє, що загибла дівчина з Дрогобича.

Водій внаслідок зіткнення також дістав травми та був доправлений в хірургічне відділення лікарні.За попереднім висновком лікарів, курсант був тверезий.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть).


Следователи теруправления Государственного бюро расследований, расположенного в городе Львове, выясняют обстоятельства аварии с участием курсанта Львовского государственного института внутренних дел, которое произошло в Сколевском районе. Об этом сообщает "Варта - Галицкие новости". 

Напомним, ДТП произошло 29 апреля в 22:02 в с. Корчин Сколевского района. Известно, что водитель автомобиля Kia Sorento, житель с. Корчин Сколевского района, 1999 года рождения, не справился с управлением и совершил столкновение с припаркованным автомобилем. После этого его автомобиль выбросило на встречную полосу движения, где находились парень и девушка. 

Парень 2000 года рождения был доставлен в реанимационное отделение больницы в состоянии комы с открытой черепно-мозговой травмой. Второй пешеход, девушка 2002 года рождения, погибла на месте ДТП от полученных травм, - об этом сообщили SKOLE-TODAY со ссылкой на пресс-службу ГБР.

"ВГН" сообщает, что погибшая девушка из Дрогобыча.

Водитель в результате столкновения также получил травмы и был доставлен в хирургическое отделение больниці. По предварительному заключению врачей, курсант был трезв.

По факту ДТП возбуждено уголовное производство по ч. 2 ст. 286 Уголовного кодекса Украины (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами, повлекшее смерть).