домушники, ворыЛьвові поліцейські затримали зловмисників, причетних до квартирної крадіжки у Шевченківському районі. Зловмисники викрали з квартири золото, гроші та особисті речі господині. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Шевченківський відділ поліції 2 квітня за допомогою звернулась 62-річна львів’янка. Жінка повідомила, що з її квартири було викрадено золоті вироби, грошові кошти та інші особисті речі.

Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетні двоє львів’ян віком 29 та 31 років. Зловмисники затримані в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для них міру запобіжного заходу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.


Львове полицейские задержали злоумышленников, причастных к квартирной кражи в Шевченковском районе. Злоумышленники похитили из квартиры золото, деньги и личные вещи хозяйки. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции 2 апреля за помощью обратилась 62-летняя львовянка. Женщина сообщила, что из ее квартиры были похищены золотые изделия, денежные средства и другие личные вещи.

Как установили правоохранители, к совершению преступления причастны двое львовян в возрасте 29 и 31 лет. Злоумышленники задержаны в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для них меру пресечения. По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 (кража) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до шести лет. Проводится досудебное расследование.