Младенец, пакет, ребенок​На Львівщині у вагоні зі щебенем знайшли пакет з мертвим немовлям.

Про це повідомили в управлінні Нацполіції у Львівській області.

У Бродівське відділення поліції зателефонував 30-річний місцевий мешканець, котрий повідомив, що під час розвантаження вагону зі щебенем він виявив поліетиленовий пакет з тілом новонародженого хлопчика.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили, що вагон прибув у Броди з Рівненської області.

Тіло дитини було скеровано на експертизу. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.117 (умисне вбивство матір’ю своєї новонародженої дитини) КК України.

Наразі правоохоронці встановлюють особу матері немовляти, проводяться слідчі дії.


На Львовщине в вагоне с щебнем нашли пакет с мертвым младенцем.

Об этом сообщили в управлении Нацполиции во Львовской области.

В Бродовское отделение полиции позвонил 30-летний местный житель, который сообщил, что во время разгрузки вагона с щебнем он обнаружил полиэтиленовый пакет с телом новорожденного мальчика.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Правоохранители установили, что вагон прибыл в Броды из Ровенской области. Тело ребенка было направлено на экспертизу.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.117 (умышленное убийство матерью своего новорожденного ребенка) УК Украины. Сейчас правоохранители устанавливают личность матери младенца, проводятся следственные действия.